NOVI POREDAK

Sve do prije kratkog vremena postojale su dvije svjetske velesile, koje su svijet dijelile u dvije polovice: u komunistički i kapitalistički blok. Obje su bile toliko uvjerene u ispravnost svog svjetonazora, odnosno svoju ideologiju, da nisu ni najmanje oklijevale da proguraju svoje interese svim raspoloživim sredstvima, čak i onim najgorima.

Koja je bila razlika između ta dva sustava? U biti nije bilo nikakve razlike. Oba sustava temeljila su se na iskorištavanju ljudi. Oba su uz pomoć najstrašnijih sredstava težila apsolutnoj moći.

Nedavna propast komunista bila je pretprogramirana zbog toga jer su htjeli izgraditi društvo bez Boga. To je apsurdno na sličan način, kao kada bi se htjelo graditi auto bez motora, bicikl bez kotača, jezero bez vode.
Komunistički su vladari bili posebno okrutni. Tko se ne boji Boga, a da i ne spominjem tko ga ne voli, taj je na sve spreman.

Kapitalisti tek imaju naučiti svoju lekciju. Oni vjeruju da je novac Bog koji je konačno postao opipljivim.
Oni moraju doći do uvida da je novac energija i kao takav dobra osnova da bi se procijenili učinak, marljivost i sposobnosti.

Društvo, međutim, koje se temelji isključivo na novcu propast će, jer nedostaje ljubav.

Dolazi Novi Poredak. To je Poredak srca.

Nit vodilja za dolazeći svjetski poredak bit će ljubav, požrtvovnost, razumijevanje, sreća i zadovoljstvo.
Svijest cijelog svijeta povisit će se. Osjećaj jedinstva bit će sveobuhvatan.

Najsmjeliji snovi postat će stvarnost.

Bog je taj san, koji će postati stvarnošću.

Zato se raduj ako promijeniš način razmišljanja, ako promijeniš svoje navike, jer to će biti tvoja ulaznica za Zlatno doba.

dio iz knjige SAI BABA GOVORI ZAPADU, poruka od 21. listopada

Reinkarnacija

Odgoj

Psihoterapija

Novac

Meditacija