Teal Swan - Bolest (i kako je brzo izliječiti)

http://thespiritscience.net/spirit/2012/12/29/sickness-and-how-to-heal-from-it-fast/

S energetskog gledišta, bolest je posljedica toksičnosti. To se događa kada je osoba bila usmjerena negativno, što uzrokuje ograničnje protoka energije kroz tijelo. Nakupljanje puno energije niskih vibracija uzrokuje niz fizičkih manifestacija poput smanjenja prsne žlijezde, što dovodi do slabljenja imunološkog sustava. Ova nakupina energija niskih vibracija koje stagniraju, onemogućuje tijelu da se oslobodi toksina na svoj uobičajen način. Zbog toga stanice tijela slabe i odumiru, usljed čega se bakterije i virusi uspješno razmnožavaju. Jednostavno koriste priliku, pa nastaje infekcija. Nakon što se dostigne razina toksičnosti koju tijelo tolerira, javljaju se simptomi kao što su bol, sluz, kašalj, povraćanje i temperatura. Ovi simptomi su znak da tijelo potiče organe eliminacije i imunološkog sustava da zauzmu obrambeni mod. Osim ako ne uklonite faktore koji su isprva doveli do ove toksičnosti, oni će se akumulirati, i vi ćete doživjeti još jednu krizu toksičnosti (drugim riječima, opet ćete se razboljeti).

Liječenje zahtijeva da:

  1. Vjerujete u svoje tijelo i sebe
  2. Imate duboko uvjerenje da ste zaslužili biti zdravi

I zapamtite, ne ponavljajte one stvari koje ste radili prije nego što ste se razboljeli. Bolest uvijek znači da trebamo mijenjati navike i način razmišljanja, odnosno svrha "bolesti" je očuvanje tjelesnog i mentalnog integriteta. Što brže uklonite uzroke, brže ćete ozdraviti i bolest se neće ponavljati.

U ovom videu, Teal Swan daje neke prijedloge o tome što učiniti kada se razbolimo, i kako svjesno omogućiti našem tijelu da brzo ozdravi.

Bezuvjetna ljubav

Muško-ženski princip

Želja

Patnja

Treće oko