Teal Swan - Božanska ženstvenost naspram Božanske muževnosti

Za obnovu ravnoteže unutar ljudske rase nije nam potrebno smanjenje muške snage i povećanje ženske, jer ne radi se o nikakvom kozmičkom klatnu. Umjesto toga, potrebno je obje snage podići istovremeno.

Sada vjerojatno mislite... "Čekaj, muškarci su vladali tisućama godina." Što ako vam kažem da ta percepcija nije istinita? Istina je da oni nisu vladali tisućama godina, naprotiv. Muškarci već tisućama godina kradu snagu od žena.

Velika je razlika da li koristite vlastitu snagu ili kradete snagu drugima. Kada kradete tuđu snagu uz pomoć grube sile ili manipulativne potčinjenosti, vi nimalo ne povećavate svoju snagu. Umjesto toga, vaša snaga stagnira, a snaga žrtve se smanjuje.

Vi niste snažni zato što su drugi slabi. Svi ljudi, bili oni u muškom ili u ženskom tijelu, imaju i muške i ženske principe prisutne u sebi, i to je razlog zašto je s energetskog stajališta spol nebitan.
Jednom u budućnosti naša rasa naće imati spol.

Ali do sada, ovaj je polaritet zapravo služio našoj ekspanziji.
Ne možemo se odupirati onome što smo i gdje smo i istodobno ostvariti ravnotežu. Većina vas (muški) pokušava u sebi ostvariti ženstvenost, jer se opirete svojoj muškosti. I većina nas (žene) pokušava ostvariti muževnost jer se opiremo svojoj ženstvenosti.

Pa kako izaći iz ovog kruga?
Ljudski rod nije spreman za individualnu dvospolnost. Mi prvo moramo naučiti kako se izraziti kao žena ili kao muškarac. Kroz konstantno opiranje vlastitom spolu, gubimo energiju.

Kada osnažimo oba spola, nitko ne može pobijediti drugoga jer nitko nije moćniji od drugoga. Tada ćemo postići ravnotežu.

Bezuvjetna ljubav

Orgazam

Želja

Patnja

Treće oko

Bolest