BOŽJI SINOVI
(dio iz knjige Inicijacija od Elisabeth Haich)

 

"Oče", pitam, "da li je naša zemlja zemlja Božjih Sinova?"

"Ne, dijete moje. Kontinent koji je nekad bio dom Božjih Sinova potpuno je uništen. Postepeno je bilo sve manje i manje potomaka božanske rase. Oni su ostavili svoje smrtne omotače za sobom i nisu se reinkarnirali. Konačno, ostalo ih je samo nekoliko u različitim dijelovima zemlje da prenesu vlast na ljudska bića čija moć od tada raste. Ali zbog međusobnog miješanja dvije rase, pojavili su se neki pojedinci sa znanjem magije dobivenim od svojih očeva, i životinjskom, tjelesno usmjerenom sebičnošću svojih majki. Oni su se uspjeli uvući u hram i, pomoću svojih duhovnih moći, primiti inicijaciju. Međutim, ponizili su svoje znanje i sveli ga na crnu magiju i sebično su primjenjivali svoje moći i prirodne sile koje su kontrolirali s instrumentima i napravama hrama.

Božji Sinovi, koji su tada još uvijek živjeli u ovom dijelu zemlje, vidjeli su što se sprema. Oni su znali da te sile nemilosrdno uništavaju sve one koji ih koriste na pogrešan način, to jest, sa sotonskom sebičnošću umjesto božanskom nesebičnošću. Znali su da crni magovi idu pravo u prokletstvo i da će njihova slijepa gramzljivost izazvati opće razaranje. Zato su posljednji Božji Sinovi sagradili ogromne brodove, zatvorene sa svih strana, i čak izolirane od sila koje prodiru i razaraju materiju. Onda su u tajnosti ukrcali na brod nekoliko svojih naprava, svoje porodice i domaće životinje i, zatvorivši sve otvore, otplovili iz dijela svijeta koji će biti uništen. Neki su otplovili na sjever, neki na istok, neki na jug, dok su neki, ploveći prema zapadu, stigli ovdje gdje smo mi sada.

Crni magovi su ubrzo izgubili kontrolu nad svojim instrumentima. Njihov je zadatak trebao biti dovesti najviše kozmičke božanske sile u te instrumente i pohraniti ih tu, jer jedini izvor ove moći na zemlji je samo ljudsko biće. Ali, što su ti ljudi postajali sebičniji, to se više promjena događalo u struji kojom su punili te instrumente za kasniju upotrebu.
Jednog dana, kad su Božji Sinovi u svojim izoliranim brodovima već otplovili na dovoljnu daljinu, tragedija se dogodila. Jedan od crnih magova nenamjerno je doveo u svoje tijelo silu koja poništava materiju, to jest, pretvara je u drugu vrstu energije. Kad je taj proces jednom pokrenut, materija koja se transformira u energiju i dalje to čini, djelujući kao razaračka sila dok ne dematerijalizira sve. Tako je razoren čitav kontinent. Najzad su nove sile tako stvorene usporile i konačno zaustavile proces dezintegracije.

Čitav dematerijalizirani kontinent je transformiran u energiju zračenja koja se prvo uzdizala do gornjih dijelova zemljine atmosfere, a onda vraćala transformirana u prvobitnu formu sveukupne materije. Poslije daljih procesa transformacije, cijela divovska masa pala je ponovo na zemlju u obliku nečega što je izgledalo kao beskrajni pljusak vode, blata i pijeska. Vode oceana su se kotrljale preko ogromnog rascjepa u tijelu zemlje. Kopnene mase druge hemisfere, raskidane na komadiće kataklizmičkim potresom, pomjerale su se sve dalje jedna od druge da bi se povratila ravnoteža širom zemlje, dok najzad nisu zauzele sadašnje položaje. Dio razorenog kontinenta sada leži u našoj zemlji kao moćna pješčana pustinja i postoji opasnost da vjetar raznese te pješčane planine i prekrije plodne, nastanjene predjele.

Božji Sinovi su u svojim brodovima imali specijalne instrumente i opremu da bi stabilizirali svoje brodove i držali ih konstantno u horizontalnom položaju. Na taj način su preživjeli katastrofu i konačno pristali. U svakom dijelu zemlje na koji su stupili otpočeli su novu civilizaciju. Svojim znanjem, mudrošću i ljubavlju osvajali su srca domorodaca. Postajali su vladari. Bili su obožavani, poštovani kao bogovi ili polubogovi. Prvo što su učinili bilo je da konstruiraju odgovarajuće građevine za svoje svete instrumente da bi ih izolirali potpuno od vanjskog svijeta i osigurali odgovarajuću zaštitu od moćne, prodorne energije pohranjene u njihovim instrumentima. Te građevine, koje mi zovemo piramide, mogu se sad vidjeti u raznim krajevima svijeta gdje su izbjegli Božji Sinovi s instrumentima koje su spasili."

Cobra o Rothschild frakciji iluminata:

"Oni kontroliraju Europu, visoke financije kroz Federalne rezerve i većinu mainstream medija. Njihov vođa je Jakov de Rothschild i sa svojim poslovnim vezama s Henryjem Kissingerom oni utječu na Rockefeller frakciju. Kroz Davida de Rothschilda i njegov brak s Olimpiom Aldobrandini utječu na Jezuitsku frakciju. Crno plemstvo Europe (osim Italije) pripada ovoj frakciji. Oni su uglavnom porijeklom crni magovi s Rigela (sazvježđe Orion). U doba Atlantide bili su odgovorni za potop. Njihova glavna preokupacija bila je da zavladaju svijetom, ali sada im je preokupacija da zadrže nešto novca, da pokušaju zadržati kontrolu nad medijima što je duže moguće, i da ne budu uhićeni."


 

Ptahhotepove instrukcije

Epohe svijeta

Završne pripreme

Magijske moći

Jakovljeve ljestve

Magijski cvijet