Vizija budućnosti Davida Wilcocka

Ovdje je ključni sažetak iz snova koje sanjam u zadnje dvije godine u pedesetak različitih verzija.

Zurit ćete u ponor. Najmračniju od svih mračnih noći u ljudskoj povijesti. Ekonomska katastrofa biti će takva da će se činiti da nema izlaza.

Ali, to je najmračniji sat prije svitanja. Svjedočite prekretnici, munjevitom slomu negativnih elita koje su nas porobljavale i iskorištavale toliko vremena.

Ljudi će se dići i provesti radikalne reforme, većini sada nezamislive. Od velike pomoći će biti međunarodna koalicija zemalja koje su u direktnoj opoziciji s korumpiranim Novi Svjetski Poredak sistemom.

Većina tih otrovnih i lažnih sustava će se raspasti praktički preko noći. Najodgovorniji za probleme će iskusiti veliki preokret, gubitak moći i prestiža, da tako kažemo - bit će bačeni na koljena.

U svojoj smrtnoj muci pokušat će ozlijediti ili uništiti znatan dio svjetske populacije. Taj pokušaj će propasti, jer Pravednost neće dopustiti da povrijede više nego im ljudska kolektivna slobodna volja to dopusti.

A ljudska kolektivna slobodna volja ne priziva genocid.

Negativne elite osjećaju prekretnicu koja se približava. Oni su doslovno užasnuti onim onim što ih čeka u njihovoj osobnoj bliskoj budućnosti kada do toga dođe. To je nezaustavljivo. Oni to znaju.

Oni pokušavaju uvjeriti sebe da kontroliraju i upravljaju situacijom, čak i dok gledaju očite znakove, mnogo značajnije od njih.

Oni pretpostavljaju da će se takav kaotični prevrat desiti svima, ali to neće biti tako. Pozitivan efekt koji će to ostaviti na prosječnu osobu neće biti ništa manje čudesan.

Ta promjena također utire put, ili ide pod ruku s mnogo formalnijom spoznajom da nismo sami u Univerzumu.

S kolapsom tajnosti i izvora financija trulih struktura, dolazi do spoznaje da nova tehnologija može dramatično poboljšati biosferu i kvalitetu života na Zemlji u razumnom roku.

Istina i napredno znanje će iznanada stvoriti nevjerojatnu renesansu čovječanstva – eksploziju novih tragaoca koji znaju istinu i žele razumjeti najdublje pitanje: Tko smo, zašto smo i kamo idemo.