SVI PISMOZNANCI ME IZDAŠE
djelovi iz knjige od Vidjelice Ranke s Malog Lošinja

Određen broj ljudi prihvaća za sveto i istinito samo ono što je potvrdio Joseph Ratzinger. Sve drugo je za njih ili sotonsko ili banalno. Ne treba ih osuđivati već ih treba razumjeti - transdimenzionalna negativna bića upravljaju ovom planetom već stotine tisuća godina. Svaka religija koja se ikada pojavila je brižno manipulirana od strane reptilskih bića i iluminata. Danas je njihova glavna uzdanica kršćanstvo. (kršćanski Bog jednostavno ima najviše tenkova i aviona) Istinski vjernici su za njih smetnja, kao i fenomen Međugorja ili Zlatko Sudac, a takve smetnje oni uklanjaju. No kada se razotkriju grijesi crkve, kao što je i prorečeno, mnogi krivovjernici će postati istinski vjernici. Prema Sai Babi, postoje dvije skupine kojima se ne može pomoći; tašti duhovni učitelji i oholi duhovni tragatelji.
Nedavno sam nabasao na stranicu gdje su u crni tim svrstani: Rhonda Byme, Bračni par Hicks, Eckhart Tolle, Donald Walsch, Drunvalo Melchizedek, Patricia Cori, David Icke, Lee Carroll, Dolores Cannon, Johanatan Black, Don Elkins, Carla Rueckert i Jim McCarthy (Ra), Barbara Marciniak (Plejadanci), Laura Knight-Jadczyk (Kasiopejci), Wihelm Reich, Nikola Tesla, Michael Newton...
Autorima stranice posvećujem ove izvadke:

Padate djeco. Pali ste na malim kušnjama i ispitima. Malo vam treba da skrenete s pravog puta, da pogriješite protiv Duha Presvetoga! Mali vjetar zapuše i ljuljate se k'o travka. I kako vas mogu spasiti Bog Otac Ja kad Mi ne vjerujete djeco voljena?! Što god vam kažem, poučim preko svoga Duha Presvetoga, koga su primila djeca vjerna, manjina ali odabrana - kažete djeco da to nisam Ja, da je to Sotona! A zašto? Jer vam je slaba vjera - mlaka i nikakva. Jačate i veličate nitkova, a ne znate da ništa, ni vi ni on ne možete bez moga dopuštenja, jer sam Ja Alfa i Omega - od Mene nema većega i moćnijega!
Što vam djeco može SOTONA ako je ne prihvaća i ne sluša vaša slobodna volja?! Ona je nemoćna i ona ni za što nije kriva. Da vas kuša - to dopuštam Ja, Bog Otac i Stvoritelj SVEGA, dobra i zla, jer slobodnu vašu volju dao sam vam Ja, ali su je zloupotrijebila djeca voljena - neslušaše Mene već sebe - i ta SLOBODNA VOLJA posta uzrok zla. Sotona su djeca nevjerna koja ne vjeruju da sve mogu Ja, koja su Me na zadnje mjesto stavila i žive griješno kao da ne postojim Ja, Alfa i Omega, Stvoritelj sveg svijeta.
E djeco draga voljena, sad ste u ovo vrijeme najgriješnija; svi redom pogriješiste protiv Duha moga Presvetoga. Slaba vam je vjera, sumnjate, a istina vas pogađa, pa propovijedate za moje riječi - poruke i objave, da je rekla Sotona! I stvar posta još gora - ne sluša se i ne poštuje Riječ moja. Istražuje se Biblija, ali sve badava kad vam je vjera nikakva, kad u sebi nemate Duha Istine i Vjere, kad ne živite vjeru da SVE, ama baš SVE mogu Ja!

***

Boga se ne treba bojati - dobar je, Sotone još manje – ništa ti bez Božjeg dopuštenja ne može, samo po 10 zapovjedi neka živi se i kraljevstvo Božje na zemlji je. SOTONU TREBA UNIŠTITI, NE MOŽE ONA REŽATI NI PJEVATI. AKO SI JOJ TI DOZVOLIO – TO JE DRUGO – AKO SI SE NJE BOJAO I NJU VELIČAO, ONDA SI JOJ SLUGA POSTAO.

***

Sa sobom nosite sva svoja djela i vaša vas je u Mene Svemoćnoga spasila vjera. Tako piše Biblija koja je puno od vas proučavana i krivo tumačena.
K'o Židovi što na bijelu konju čekaju Mesiju Kralja, a za Mesiju štala - od Mene odabrana.
Druge su pomisli Boga Ja ne mislim k'o vi djeco voljena. Moj Duh vas sve poučava, ali za većinu badava. K'o i prije djeco voljena, ne može se služiti gospodara dva, samo jednoga AMEN ALELUJA