Sai Baba o homoseksualnosti

Prilog spolnom odgoju...
(rečenice u navodnicima su iz knjige "Sai Baba govori o odnosima")

Homoseksualnost

Za homoseksualnost Sai Baba kaže da nije bolest, već da ta sklonost nastaje između 18-og i 30-og mjeseca života usljed suptilnih utjecaja u obitelji. Također, u nekim slučajevima to može biti posljedica prošlih života. Sai Baba homoseksualcima poručuje da je "jako važno da se drže jednog partnera/partnerice, jer su zbog naprihvaćanja od strane društva skloniji promiskuitetu nego heteroseksualci".

Epigenetika, nova znanost koja kaže da mislima mijenjamo svoju DNA, znanstveno potkrepljuje da homoseksualnost nije bolest. Nasljeđe iz prošlih života sadržano je u onome što naučnici zbog neznanja zovu "junk DNA".

Mahatma Ivan Grubišić je u pravu kada kaže da gay parada ne koristi gay zajednici.

Jedna poruka podrške gay populaciji s one strane (Matthew Ward, kanalizirala njegova majka)

Još jedna kanalizirana poruka na tu temu...
" Sloboda je urođeno, duhovno pravo svake duše, jer svaka je duša iskra Božanstva,
i samo oni koji ne poznaju ovu istinu, mogu biti toliko drski i pomisliti da mogu svezati i sputati Božansko."

I još jedna kanalizirana poruka koja odlično opisuje ljubav...

Masturbacija

"Masturbacija je potpuno prirodna, uz uvijet da su tu i maštanja." Što znači mašta? Znači da se energija iz 2. čakre usmjerava prema gore, da to nije mehanički čin oslobađanja napetosti prema nižim čakrama.

"Tvoje misli su tvoja sudbina." Važno je da pročišćavamo svoje misli, jer kratak je put od loših misli k lošim djelima.

David Icke dodaje da se mozak najviše razvija do puberteta, stoga nema potrebe osnovnoškolce učiti o masturbaciji. A Iluminati upravo sve čine da se djeca što prije susretnu sa seksom.

Prvi seks

Sai Baba savjetuje uzdržavanje od seksa do 20. godine.

"Prvi seks s nekom osobom je vjenčanje pred bogom s tom osobom."

Kroz seksualne odnose stvaramo mnogo karme, odnosno mnogo vezanosti, i zato je važno da što zreliji, emotivno zreliji, stupamo u prve odnose.

Prostitucija

"Kada bi se zabranila prostitucija, ljudi koji se bave prostitucijom bavili bi se težim zločinima."

Crkva i Spolni odgoj

"Mnogi krivi proroci, vladari i ostali moćnici upotrebljavali su seksualni moral kako bi stoljećima imali vlast nad narodom. Tijekom stoljeća moćnici su, posebno crkveni, bili s jedne strane puritanci a s druge raskalašeni, pružajući tako bijedan primjer narodu čijim su interesima trebali služiti. Oni su još povrh svega toga narod uvjeravali kako je seks nešto loše, nešto što potječe od vraga. Oni su svjesno ili nesvjesno točno znali da čovjeka, čija je seksualnost potisnuta, krivi vođe mogu mnogo lakše za-voditi odnosno voditi (i to u dvostrukom smislu !), nego onoga tko je slobodan a time i samosvjestan čovjek.
Umjesto što su za sebe prisvajali seksualnost i žene, tj. podanike, moćnici su trebali živjeti pozitivno sa svojom seksualnošću, tj. s radošću i etički. Oni su je trebali živjeti u jednom odnosu i time pružiti pozitivan primjer narodu.
Budući da su vladari iznevjerili, narod se morao osloboditi. To je dobro, a dovelo je i do popuštanja grčevitosti na tom polju. To je također bilo i nužno jer je podjarmljivanje u prošlim stoljećima na mnogim područjima bilo silno i deprimirajuće.
Današnji je problem u tome da idete predaleko i time još plaćate cijenu prijašnjih potlačivanja. Ta je cijena vaš težak, da ne kažem prekinut, odnos prema seksualnosti.
"