Libija

Odlomak iz knjige Vodič kroz svjetsku zavjeru Davida Ickea:
Iz perspektive života kojeg nam prikazuju političari i mediji ono što se događa u Iraku je katastrofa, ali za gmazove i njihove planove situacija je savršena. Gmazovski križanci izgradili su sustav osmišljen da stvara najveće sukobe, strah i stres, da bi kasnije oni prigrabili tu energiju i koristili je za vlastito održanje i druge namjene. Zadnje što bi nam poželjeli su mir, ljubav i sklad.
Kao što je Alan Walton, dugogodišnji istraživač i pisac o gmazovima, rekao:
"Ti vampirski tipovi [gmazova] ... zapravo se nastoje hraniti energijama ljudskih emocija i životnom silom/esencijom da bi dobili energiju koja im je očigledno potrebna ne samo kako bi se infiltrirali u naš svijet, nego i u našu dimenziju. Budući da su sami sebe genetski prilagođavali u smjeru jačanja „ratničkih nagona", ono malo veze koliko su mogli imati s 'duhovnom' stranom potpuno je nestalo; njih motiviraju isključivo predatorski instinkti njihove zajednice koja, čini se, poznaje samo jedan plan: osvoji, asimiliraj, progutaj! Sve ovo, posebno zadnjih godina, potvrđuju mnoge otete osobe."

* * *

Sarkozyjev je zadatak da obavi posao za gmazovske križance tako što će stubokom promijeniti Francusku i ubrzati ostvarenje njihova plana na svim frontama.
U Australian Jewish Newsu navodi se da su Sarkozyjevi pogledi na mnoga politička pitanja, a u svojstvu ministra unutarnjih poslova, „bili gotovo podudarni stavovima bivšeg izraelskog premijera Benjamina Netanyahua", te da su njih dvojica razvili „vrlo srdačan i prijateljski odnos".

Kasiopejci o Sarku:
16.7.2007.
P: (Joe) Možemo li dobiti postotak lažiranih ili ukradenih glasova?
O: Vjerojatno da je preko 20 posto.
P: (Joe) Dakle, 20%?
O: Da.
P: (Joe) To bi indiciralo da je samo 30% ljudi glasalo za Sarkozy-ja. (H) Da li je Segolene dobila više glasova nego Sarkozy?
O: Da.
P: (S) Dakle, to znači da je osjećaj koji smo imali Laura i ja taj da Sarkozy i nije toliko zao - vjerojatno prilično pogrešan?
O: Vjerojatno, ali zapamtite da Sarkozy nije glavni. On samo to još u potpunosti ne shvaća.

6.8.2005.
P: (I*) Da li je Sarkozy povezan s nekom okultnom grupom?
O: Apsolutno.
P: (I*) Možete li biti precizniji?
O: Hajdemo reći da je on pod priličnim uticajem Kabalista.

Par činjenica o životu u Libiji pod Gadafijem

Libija - moć medija i genocid zločinačke organizacije NATO

Tajni monetarni rat

Arapska Liga traži od UN-a zonu zabrane leta u Gazi

Libya: The Objective of "Humanitarian Bombing" is Death and Destruction

Invasion of Libya - - Intervention in Libya - - David Icke on Libya - - USA & Democracy - - Depleted Uranium

Why The Rothschilds Do It - Exterminating Moslems With Depleted Uranium

IRAK
AFGANISTAN


SLJEDEĆA STANICA - LIBIJA