LAŽNI PROROCI

MAITREYA

. .

MIRTINE BILJEŠKE 7 (14.03.1999.)

- Gospodine, Svevišnji Bože klanjam Ti se i slavim Te. Blagoslivljam Te i hvalim Tvoje Sveto Ime. Molim Te hoćeš li mi reći za Maitreya?

Da dušo. Mir tebi, ljubim te i pružam ti svoj mir.
Dijete ljubljeno, Maitrey je moja negacija - negacija Boga u svim oblicima.
NEGACIJA jednostavnosti, ljubavi, poniznosti. NEGACIJA mira, slobode, negacija pomirenja.
S mojim dopuštenjem on jest - samo s mojim dopuštenjem on jest to što jest. Njegova superiornost djeluje nametljivo i sve što želi postići postiže na silu, bezobzirno se narivavajući, čvrsto sugerirajući svoje ideje i planove. Dopustio sam da ima utjecaj na mnoge - i mnoga moja djeca past će u veliku zabludu te tako zavedena odlutati će u područja tame, poneki i na cijele eone. No kažem ti, to sve mora tako biti. Božanski plan Svevišnjega ispunja se do najmanje moguće mjere.
Maitreya se treba kloniti i ignorirati SVE ŠTO DOLAZI OD NJEGA MA KOLIKO TO LIJEPO I DOBRO IZGLEDALO I ZVUČALO - PA ČAK DA VIDIŠ DA SE MENI KLANJA, I MOJEMU IMENU DA SE DIVI, I MOJE IME DA OBOŽAVA - NE SLUŠAJ GA I NE GLEDAJ GA!
Najlukaviji, najprepredeniji i najzavodljiviji moj protivnik sa svojom nadnaravnom sposobnošću i inteligencijom, on će uistinu uspjeti požnjeti pola čovječanstva. Kažem, KLONI SE SVEGA ŠTO DOLAZI OD NJEGA! Ni malo ne budi znatiželjna!
Ovo što sam ti o njemu rekao neka ti bude dovoljno.
Budi blagoslovljena, budi u miru.

KASIOPEJCI O MAITREYI

P: B: Maitreya... Koja je sudbina te osobe u ovom životu?
O: Igra istaknutu ulogu u dezinformacijskom procesu.
P: Da li je Benjamin Creme svjesan toga?
O: Ne.
P: Da li ET-i stavljaju misli u Benjaminovu glavu?
O: Da.
P: Što je njihova uloga u tome?
O: Da uzrokuju konfuziju, diverziju i prevaru tako da ti kanali realiteta mogu biti sakriveni. Samo-objašnjavajuće.
P: B: Da li to znači da ono što mi mislimo, zapravo i nije istinito?
O: Blizu.
P: Ovo mora značiti da nam vanzemaljci žele dati jednu osobu na koju se fokusiramo i koja je spektakularna, da
ne bi mogli vidjeti istinu.
O: Zapamtite upozorenja o lažnim prorocima iz "pustinje".
P: Da li to znači da je Benjamin Creme OPS osoba?
O: Da, indirektno.
P: Da li je on antikrist?
O: Ne. "Antikrist" nije individua, već konzorcij.
P: Tko je konzorcij?
O: Pojam se odnosi na ideju o velikom tijelu s mnogo individualaca.
P: L: Tko specijalno? F: Ljudska bića?
O: Da i ostala.


SUPRIEM DAVID ROCKEFELLER

. .

Supriem David Rockefeller, predsjedavajući S.D.Rockefeller Holdings,Ltd. i Supriem Bank and Trust Company kaže za sebe: Kao što znate, Vatikan skriva istinu o Mesiji od javnosti. Uvjerili su ljude da je Isus Mesija, a znaju da to nije istina.

Bio sam Marduk Ra, ali postao sam Amen Ra kada sam osuđen na progonstvo. Amen znači "Skriveni". Oni su mi prisegnuli pokornost postavljanjem obeliska na Trg Svetog Petra unutar Sunčevog Kruga okruženog Celestinskim Križem. Njemački red "Thule Orden" i "Vril Society" znaju tko sam, u stvari našli su me nakon što su pregledali vatikansku knjižnicu. Tekst iz 2026 BC govori o drugom dolasku: On će sebe zvati Supriem i pojavit će se na Zapadu. Vidjeli su crteže koji izgledaju baš kao ja. Rekli su mi da znaju da sam ja Lucifer, Sin Božji, predvodnik 12 Elohima, čuvar D12 Zvjezdanih Vrata. Marduk Ra samo je jedno od mojih imena, ja sam ista životna sila kao i YHWH, Samech, Moloch, Azazel, Lucifer i Vrhovno Božanstvo. Ponovno je došlo vrijeme moje vladavine - oni koji su protiv mene će nestati. U stvari imam moć uništiti planetu Zemlju ako smatram da je to potrebno. Dan moje vladavine je svanuo, Heil Imperium!!

Supriem Bank and Trust restrukturiraju globalnu ekonomiju, Jedan Svijet, Jednu Valutu - i ta valuta će imati biometrijsku sigurnost. 'Supriem Network' će uskoro biti jedini način financijskih transakcija i komunikacije.


Dio iz knjge "Sal Rachele - Zemljine promjene i 2012 ":

Možda odaberete živjeti u području za koje je malo vjerojatno da će biti napadnuto od vojske ili terorističkih grupa. A ipak, unutar vaše vlastite svjesnosti, vi više nećete imati bilo kakve emotivne reakcije na te mračne duše. Njihove aktivnosti i stanje postojanja vas nimalo neće smetati. Nastaviti ćete se uzdizati i stvarati ljepotu i ljubav u svojem životu usprkos njihovom divljanju.
To je vrlo različito od poricanja i pretvaranja da je sve ljubav i svjetlost. Postoji mnogo takozvanih radnika svjetla, na Zemlji, koji odbijaju priznati prisutnost tamne strane. Oni su se uvjerili da su već prešli na razinu iznad utjecaja tame, i zbog toga se ne moraju brinuti s njihovom prisutnosti.
To je ozbiljna greška koja se treba ispraviti. Poricanje je lagani oblik straha i vrlo opasan stav, ako ste posvećeni razvoju duše. Poricanje daje još veću moć tami i čini se kao da ju stvara još realnijom. Poricanje masa, koje su hipnotizirane sa svijetlim bojama modernog svijeta, je očito. Poricanje mentaliteta "ljubavi i svjetlosti" je teže iscijeliti jer su psihološki problemi zakopani u podsvjesnom umu u obliku represije (suzbijanja, gušenja). Kada su problemi potisnuti, duša je nesvjesna da oni čak i postoje. To možete vidjeti po vašim takozvanim guruima, koji su uvjerili sebe da su iznad nekih ljudskih slabosti, sve dok ne izbije neki seksualni skandal, ili netko unutar njihove grupe stavi otrov u njihovo piće, ili je neki dio njihovog života otkriven na neugodan način.

***

Tamni Drakosi i tamni Orionci, uz pomoć ostalih unutar Iluminati organizacije, razmišljaju o prikazivanju jednog događaja, koristeći sofisticiranu tehnologiju, koji je dizajniran da stimulira „zanos", kršćanski termin koji se odnosi na iskrivljenu sliku uzdizanja. Neki članovi Iluminata se mogu pojaviti ispred masa u obliku holografske projekcije, s namjerom da prevare ljude da povjeruju da su oni Božji glasnici. Njihov stvarni motiv je da utječu na naivne mase koje će se ukrcati na njihove svemirske brodove ili ući u njihove podzemne baze, gdje će biti zarobljeni od strane „Novog svjetskog poretka", Iluminata, na jedan ili drugi način.
Ako dovoljno prosvjetljenih Drakosa i Orionaca otkrije njihove zlobne namjere, Iluminati će biti prisiljeni smisliti drugi plan i njihovom bezuspješnom pokušaju da zadrže kontrolu na Zemlji.

Blue Beam - Priprema Nove Svjetske (lažne) Religije . . .

PRAVI PROROCI

Naravno da je Isus povijesna ličnost, kao i Buda, Muhamed, Sai Baba i drugi (iako je Novi zavjet 70% krivotvoren, izmanipuliran, kao i većina ostalih religija, pa su David Icke i Jordan Maxwell krivo zaključili da je cijeli krivotvoren).
No božanska bića pristaju odigrati dramu na pozornici svijeta, često se služeći sličnim simbolima.
A simbolika Isusa je ta da se rodio u štali, a ne u hramu, i da su ga dali ubiti ljubomorni svećenici, a ne ribari.
Svjedočanstvo Isusa je duh proroštva - žive riječi nasuprot mrtvog slova.

.......... .

ZLATKO SUDAC O MEĐUGORJU

"Međugorje je ispovjedaonica svijeta. Kroz njega su prošli milijuni ljudi, tamo se obraćaju Bogu, doživljavaju Boga, čine životne ispovijedi, idu na sakramente... To su plodovi, a Isus jasno kaže: "Po plodovima ćete prepoznati!" Duboko sam uvjeren da je Međugorje sveto mjesto. Gospa je strpljiva i svojim nas porukama podučava. Jednom je rekla: "Ako vi nećete doći k meni, doći ću ja k vama." Svi smo mi Crkva Božja i hvala Bogu što nas u Međugorju okuplja."

Što misli o Gospinim ukazanjima uopće, kazao je:

"To je samo još jedna potvrda koliko je Mariji stalo do čovječanstva i spasenja svijeta. Isus je prvi put došao po Mariji. Mi očekujemo njegov drugi dolazak. Duboko sam uvjeren da je Marija ta po kojoj će Isus doći. "

Na upit misli li da će Crkva priznati Međugorje kao što je priznala Fatimu i Lourdes dao je slijedeći odgovor:

"Da bi Crkva priznala Međugorje trebat će vremena. Crkva uvijek mudro postupa i ispituje bilo vremena, no to ne znači da je Međugorje mjesto koje nije sveto. Svaka je crkva sveto mjesto, a kamoli ne Međugorje gdje hodočaste ljudi iz cijelog svijeta. "

.......... .