Iluminati

Tri su glavne frakcije Iluminata: Rothschilds frakcija, Rockefeller frakcija i Jezuitska frakcija.
Rothschildsi kontroliraju Europu, Kanadu i Demokratsku stranku SAD-a, Rockefelleri kontroliraju SAD, poglavito Republikance, i Bliski istok, dok su Jezuiti zaduženi za ostatak svijeta. Da u startu ne bude zabune, sve tri frakcije djeluju koordinirano.

Rothschildsi, Židovi koji su financirali Hitlera, su ideološki skloniji ljevici, ateizmu, gnostici. Njihov pijun je Soroš.
Nema ništa loše u lijevim idejama, ali pogledajmo talijanskog premijera Montija i bivšeg grčkog premijera Papademosa. Ili još jednog kvaziljevičara, francuskog predsjednika Hollandea. Svi su Bilderberzi i svi su bezpogovorni podanici Rothschildsa.

Kako prepoznati podanike?
Moto im je: rasprodaj i zaduži. Zalažu se za privatizaciju svega što normalna društva nikada ne bi privatizirala, zalažu se za štednju, za ukidanje radničkih prava, otpuštanje radnika. Bezpogovorno se klanjaju kriminalnom bankarskom sustavu. Ne propituju opravdanost napada na Libiju. Prihvaćaju službenu verziju napada 11. rujna. Prihvaćaju prevaru u vidu "Globalnog zatopljenja" i "Karbonskog poreza". Prihvaćaju cijepljenje zatrovanim cjepivima. Pobožno se klanjaju ideji EU, koja je nakaradna orvelovska tvorevina. Prihvaćaju "Agenudu 21", što je preočiti orvelovski plan pod pokroviteljstvom Ujedinjenih naroda. Zalažu se za GMO hranu, dokazano opasnu.

Rockefelleri djeluju na kršćanskoj platformi, iako s kršćanstvom imaju veze isto kao i Rothschildsi s gnostikom. To su naci-nasilnici kojima je cilj bombardirati sve nebijelačke nacije. U nekoj čudnoj simbiozi skupa s Izraelom, koji je privatna država Rothschildsa, bore se protiv muslimana. Među ostalim, njihov zadatak je spriječiti razvoj znanosti i tehnologije.

Jezuiti stoje iza ubojstava mnoštva lijevih političara Južne Amerike i Afrike i uspostavljanja vojnih hunti. Jezuiti su ubili ruskog cara Nikolu II Romanova i postavili Lenjina. Također su odgovorni za ubojstvo preko 200 japanskih političara. Jezuiti kontroliraju i Kinu. Ipak, u zadnje vrijeme se političari Kine i Japana sve više ohrabruju na neposlušnost. Iako su Rothschildsi šefovi ove, fizičke, razine, Jezuiti su im ipak nadređeni. No i njihov Crni Papa, jezuitski general, ima iznad sebe Sivog Papu, jednog od Ptolomejske Papinske krvne linije (Orsini), koji djeluje s eteričke razine. No prema kanaliziranim informacijama, pozitivne vanzemaljske skupine su ga još 2010. udaljile s planete.

Bog Iluminata nije niti Krist, niti Sotona, niti Lucifer. Njihov Bog je materijalni svijet. Strah baziran na uskoj svijesti uma oni nastoje ublažiti mahnitom težnjom za kontrolom i dominacijom. Svaki onaj koji nastoji odškrinuti usku svijest uma ka beskonačnoj svijesti - koja je naša prava priroda - za njih je smrtni neprijatelj. Njihov bog je intelekt, ali suhi intelekt, bez ljubavi. Ljubav je za njih nešto potpuno nepoznato.

Iluminati ne riskiraju. Uvijek kontroliraju obje strane. Svojedobno su se za predsjednika SAD-a takmičili Bush luđi i John Kerry. Oba kandidata inicirana u Skull and Bones tajno iluminatsko društvo.
U svakoj državi Europe ljevica je pod direktnom palicom Rothschildsa, dok desnicu kontrolira Vatikan. Može se reći da su lijevi intelektalci indirektni instrumenti Iluminata koji se direktno zauzimaju za njihov sotonski plan, dok su desni intelektualci direktni instrumenti koji se indirektno zauzimaju za taj isti plan. Ljevica se jedino može pohvaliti s manjim brojem psihopata.

I za kraj, da bi se plan Iluminata uspješno proveo, potrebno je ljude uvjeriti da su lijeni, nesposobni i lopovi. Iako je samo mali postotak takvih, ali s obzirom na iluminatsku dominaciju nad medijima, svi nas mediji složno uvjeravaju u našu ljenost, korupciju i nesposobnost.

Više na temu: Cobra
  David Wilcock
  Benjamin Fulford
  Laura Knight-Jadczyk
  David Icke
Vezano: Masoni i Vatikan
  Slojevi urote