Montague Keen – 2. listopada 2016.

Veronica Keen, 2. listopada 2016.

U ovom vremenu konfuzije, ne možete prihvatiti kao istinu sve što iznosi crkva ili država. Oni rade zajedno da nametnu svoj plan za vaše uništenje. Njima se žuri, jer sve više vas se budi na njihove planove preuzimanja. Vrlo je važno da se povežete s vašom duhovnom obitelji, jer to je važnije od vaše obitelji u krvnoj vezi. Duhovno povezivanje je daleko veće nego krvna veza. Kad upoznate svoju duhovnu obitelj, bez svake sumnje znate da je ta veza vječna. Ništa to ne može promijeniti. Vi stojite jedan kraj drugoga i u dobu i u zlu. Duhovna veza seže do početka vremena. Ona će opstati, jer ne može biti uništena.

Bitno je da se istraži istina. Plan vaše vlade NIJE ZA LJUDSKU RASU. Oni planiraju da uzmu sve od vas kako bi stvorili Zemlju gdje oni sami posjeduju sve. Oni su planirali ovo preuzimanje tisućama godina. Oni su stvorili obrazovni sustav koji bi otupio populaciju u tolikoj mjeri da automatski sluša njihove pokvarene laži. ONI SU VAS PREVARILI, ali sada vi se budite na ove obmane i spremni ste ustati protiv njih. Vi odbijate prihvatiti odluke kabale. Svaki tjedan, vi ste sve jači, a vaš broj je svakog dana sve veći. Kako vaši umovi izlaze iz konfuzije i opsjene, vi vidite istinu i podržavate ju.

Vi držite adute, jer bez vas koji vodite njihove ratove, oni su nemoćni. Odbijte učiniti sve ono što može naštetiti vašim bližnjima na bilo koji način. Budite ujedinjeni. Ne propisujte njihove na kemiji bazirane “lijekove” koji ubijaju tolike od vas. Sve je to dio zavjere da vas se ukloni s onoga što oni žele vidjeti kao svoju Zemlju.

Vrlo brzo ćete vidjeti što će se dogoditi u Americi. To će biti prva zemlja koja će u potpunosti biti preuzeta. Američki narod odbija otvoriti svoje oči da jasno vidi što mu čine. SAD je odgovoran za smrt milijuna vaših bližnjih. Njegova vlada očajnički vapi za Trećim svjetskim ratom. Američka vlada pokušava svaki trik, crnu magiju ili neki drugi način da započne još jedan rat.

Ne prihvaćajte njihovu propagandu jer nema ni trunke istine u njoj. Oni se bore za njihov pokvareni opstanak. Živite samo iz svojeg srca, ne iz glave koja je oštećena vašim takozvanim obrazovnim sustavom. U posljednjih 2000 godina, vi ste se borili da preživite zbog onoga što je uspostavljeno, od onoga što vi sada zovete Vatikan, koji je 100% pokvaren. Njegove ceremonije, fina odjeća i fine riječi, ne mogu sakriti njihova mračna djela i planove.

Sada imate priliku promijeniti sve to, zamijeniti to s pravdom za sve. Istina može biti izložena kroz akciju koja će vratiti čovječanstvo i Zemlju u ono što su nekad bili, i što bi trebali biti. Nemate se čega bojati osim samog sebe. Odbite surađivati sa silama zla koje su vas kontrolirale kroz sve vaše živote, i živote vaših predaka prije vas.

Preuzimanje Zemlje će prestati u trenutku kad dovoljan broj vas odbije služiti kabali. Tada će mir biti obnovljen. Banke su proizvod kabale. One su služile njihovoj svrsi da porobe čovječanstvo. Bankarstvo je produkt zlih umova, onih koji ne pripadaju na Zemlji, ali koji ju žele za sebe.

Vi pjevate o ljubavi, vi pišete o ljubavi, ali živite li svoj život kroz ljubav? Ljubav je degradirana od strane vaših kontrolora tako da se vi ne pokušavate povezati s njom. Ljubav je izvan i iznad svega ostalog. Njena važnost i njena vrijednost su neprocjenjive. Kad se povežete s nekim drugim u ljubavi, čistoj ljubavi, nesebičnoj ljubavi, vi se povezujete s Izvorom. Imate to sve…

Otvorite oči i umove. Ne prihvaćajte ništa bez da istražite što vam je rečeno kroz vladu, religiju, TV i novine. Vama se reklo samo ono što vaši kontrolori žele da znate. Želite li nastaviti živjeti svoj život kao puke marionete, uvijek slušajući bez pitanja sve što vam vaši kontrolori naređuju? Postanite slobodni, slobodni da mislite za sebe. Slobodni da se povežete s Izvorom i postanete ono što jeste. Vi ste bića svjetla koja imaju iskustvo života na Zemlji.

Postoje mnogi od vas na Zemlji u ovom trenutku koji prepoznaju jedan drugog iz prethodnih života. Svi vi ste na Zemlji da osigurate da tranzicija ide glatko, kako se ne bi mogla spriječiti. To će biti teško mnogima od vas. Kabala će se boriti prljavo u svojim pokušajima da se održi na vlasti, ali njeni dani su odbrojani. Budite spremni, moji prijatelji, da preuzmete kontrolu. Prvo, osigurajte da se svi ratovi odmah zaustave. Ne smije više biti ubijanja. Uništite sve oružje kako bi se osiguralo da ga ono nikad više ne može koristiti. Zatim uživajte u novostečenoj slobodi. Radite zajedno da obnovite Zemlju, osiguravši čisti zrak i vodu, kao i hranu koja je dobra i zdrava za ljude i životinje podjednako. Biti će to težak posao, moji prijatelji, ali uvjeravam vas da će se isplatiti. Napravite planove i budite spremni.

Draga moja, mi smo zabrinuti za tvoje zdravlje. Molim te čuvaj se. Imamo planove koji se još uvijek ne mogu otkriti. Vjeruj mi, moja draga, vjeruj!


Chris Hales, Teal Swan, Hope Girl and Andrew Bartzis

Preveo: Fredi

Montague Keen – 13. studenog 2016

Montague Keen – 9. listopada 2016