Uvjeti predaje

Cobra, 14. srpnja 2016.

Iza kulisa vode se pregovori o predaji kabale, a opća populacija ima pravo znati što se događa i koje su perspektive pregovora. Dakle, ovdje stavljam uvjete predaje na javni uvid i raspravu.

Rockefeller frakcija će se vjerojatno boriti do samog kraja, ali ostatak Kabale će se predati kad postrane dovoljno nesigurno za njih. Mnoge pozitivne frakcije postaju sve nestrpljivije i sve sposobnije u uklanjanju Kabale s planete.

Što god se dogovorilo s Rotschildima mora se dogovoriti i s Jezuitima i s obiteljima Crnog plemstva. Chimera grupa nije uključena u ove pregovore.

Svrha pregovora je mirna tranzicija, a ne osveta protiv kabale.

Oni će dobiti sigurnost:

1. Njima se može osigurati da neće biti uklonjeni s planeta od bilo koje frakcije sa sjedištem na Zemlji.

2. Oni mogu zadržati svoje kićaste dvorce i način života, ali ne više, do iznosa od nekoliko milijardi američkih dolara. Ne trilijuna na bankovnim računima koji bi mogli upravljati planetarnim planovima, bez kontrole medija, bez pristupa naprednim tehnologijama, nikakav utjecajan položaj. Oni će biti integrirani u novo društvo kao 'savjetnici s druge strane medalje' i dat će im se prilika da se reintegriraju kao 'časni članovi Novog društva' nakon što prihvate predaju svjetlu.

Oni će morati popraviti svoje načine:

1. Oni će morati odustati od kontrole nad financijskim sustavom, medijima, vojskom i svjetskom politikom odmah, tako da reset može početi mirno i da čovječanstvo dobije toliko potrebnu pomoć.

2. Oni će se morati pojaviti pred istinom i komisijom za pomirenje poput onih u Južnoj Africi koji su bili vrlo uspješni.

https://en.wikipedia.org/wiki/Truth_and_Reconciliation_Commission_(South_Africa)

3. Oni će morati koegzistirati s čovječanstvom u miru. Jedna pogreška, i oni su uklonjeni.

Ti uvjeti su toliko povoljni da oni eventualno mogu profitirati od njih. Iz tog razloga, mnogi od njih će početi surađivati i zapravo istinski prihvatiti svjetlo. Mnogi su bili prisiljeni ili su rođeni u strukturi Iluminata bez svoje volje, i mnogi djeluju iz duboke traume. Oni koji i dalje odbijaju surađivati, biti će prebačeni na Galaktičko Centralno Sunce nakon Događaja.

Ako ne budu surađivali, i surađivali brzo, uvjeti pregovaranja mogu se promijeniti, jer će se planetarna i kozmička situacija promijeniti, a Galaktičko Centralno Sunce će uskoro “kihnuti”.

Preveo: Fredi

Izvor: http://2012portal.blogspot.hr/2016/07/terms-of-surrender.html

 

Ostalo od Cobre...