Saveznička flota

http://111114portal.blogspot.com/2015/04/saveznicka-flota.html

Cobra, 31. ožujak 2015

Od invazije Arkona 1996. godine u Sunčevom se sustavu odvija intenzivan rat.

Odmah nakon 1996, udružena drakonsko-reptilska flota, zajedno s mnogim frakcijama tajnog svemirskog programa Iluminata, držala je totalnu kontrolu nad ovim Sunčevim sustavom. Mnogi su ljudi bili primorani da rade za njih kao robovi, iskapajući rude na asteroidima. Drakonske su sile težile okupirati kolonije u vanjskom Sunčevom sustavu, dok su se Iluminati više fokusirali na pojas asteroida, Mars i Mjesec.

Na Mjesecu je postojala tradicionalna podjela između svijetle i tamne strane Meseca. Svijetlu stranu su uglavnom okupirale pozitivne rase, s glavnim izuzetkom Archimedes baze, koja je uništena početkom 1977, a koja je pripadala programu Solar Warden. Drakosi, Reptili i Iluminati su imali svoje baze uglavnom na tamnoj strani. Razlog za to je zato što su željeli sakriti svoju aktivnost od budnih očiju čovječanstva na površini Zemlje, ali u isto vrijeme nisu posjedovali naprednu tehnologiju skrivanja koju su imale Snage svjetlosti. Iz istog razloga su svoje svemirske letjelice farbali u crnu boju kako bi smanjili njihov odsjaj i time izbjegli uočavanje od strane profesionalnih i amaterskih astronoma na površini Zemlje. Također, morali su prilagoditi putanje letova da bi minimizirali rizik od uočavanja.

LOC (Lunar Operations Command – Komanda Lunarnih operacija), koja je bila glavno uporište Solar Warden programa, a koja sada pripada Snagama svjetlosti, nalazi se na tamnoj strani Mjeseca.

Zanimljivo je vidjeti da su se na internetu pojavile neke do sada duboko skrivene informacije, obavijene plaštom naučne fantastike, s nekim opisima naselja koji su veoma bliski realnosti:

http://www.karridian.net/robotech_sc_offworld.html

Također, postoji nekakva spekulacija u vezi mogućnosti postojanja podzemnih Lunarnih baza u mainstream medijima:

http://rt.com/news/242893-moon-lava-tubes-size/

Srećom, nakon invazije 1996. godine, glavna baza Snaga svjetlosti na Ganimedu nije bila okupirana. Ganimed baza je lokacija glavnog interdimenzionalnog portala k Sirijusu za ovaj Sunčev sustav, i taj portal je ostao netaknut tijekom invazije, održavajući Svjetlost.

Pored toga, u Drako/Iluminatskoj robovskoj koloniji na planeti X organiziran je pokret otpora. Pokret otpora je napravio fizički kontakt s Plejadancima parkiranim iza heliopauze u vanjskom Kuiperovom pojasu i s plejadanskom podrškom, organizirao je pobunu na planeti X u prosincu 1999, izbacio Iluminate, oslobodio planetu i prebacio svoju bazu u podzemnu mrežu Agarthe na planeti Zemlji.

Od tada Snage svjetlosti koriste planetu X kao stratešku bazu za operacije čišćenja Sunčevog sustava. Prvo su očistili glavno vojno uporište mračnih sila na Charonu. Zatim su vrlo brzo nastavile operacije kroz vanjski Sunčev sustav, očistile ga, i potom su otpočele žestoke bitke u glavnom asteroidnom pojasu između 2000. i 2003.

U ožujku 2001, završena je određena važna operacija Snaga svjetlosti, i Centralna civilizacija je mogla direktno intervenirati u Sunčevom sustavu. Postavile su sferične središnje stanice veličine Mjeseca odmah izvan heliopauze ovog Sunčevog sustava kako bi stabilizirale dotok intenzivnih energija iz Galaktičkog centralnog sunca, koje samo što nije dostiglo svoju maksimalnu aktivnost u svom ciklusu od 26.000 godina. Usmjeravajući harmonično ove energije u Sunčev sustav, mnoge kataklizme, uključujući one na Zemlji, bile su spriječene. Kada su Iluminati uočili prisustvo ovih sfera, uspaničili su se i stvorili 9/11.

Godine 2003. Snage svjetlosti nadjačale su tamu u Sunčevom sustavu, i napokon su 2012. svi negativni tajni svemirski programi, osim onih koji su direktno povezani sa Chimera grupom, bili očišćeni.

Sada jedini problem izvan Zemlje predstavlja veoma mali broj Chimera pojedinaca i njihovih sljedbenika koji brane njihova uporišta u Sunčevom sustavu (uglavnom stanice za održavanje implanata) pomoću plazma strangelet i toplet bombi. Zbog toga što svatko na Zemlji ima implante koji blokiraju pristup tim informacijama, sve informacije u vezi Chimere nalaze se u nadubljim sjenkama kolektivne podsvijesti, mnogo dublje nego SRA, MK Ultra, MILAB ili SSP.

Nakon uspješnog otvaranja IS:IS portala 15. prosinca prošle godine, koje je okončalo triangulaciju tame za lokalnu grupu galaksija, Centralna civilizacija je pozicionirala veće sferične središnje stanice (neke od njih su prečnika i do 48.300 km) u heliopauzu i repozicionirala mnoge manje, veličine Mjeseca, unutar Sunčevog sustava.

Nakon uspješnog uklanjanja svih fizičkih strangelet i toplet bombi krajem siječnja ove godine, inicirana je operacija za konačno oslobađanje našeg Sunčevog sustava (s kodnim nazivom MOSS).

Planeta Zemlja je i dalje fokus proxi rata između mnogih vanzemljaskih rasa. Predstavnici mnogih rasa su prije mnogo inkarnacija na Zemlji ušle u karantenu i nastavljaju se boriti. Sa strane Svjetlosti, mnogi Svjetloradnici su došli s Plejada i Sirijusa. Mnogi Svjetloratnici potječu s Antaresa i Arkturusa. Većina predstavnika Dragon familija potječu iz pozitivne frakcije drakonske rase. Mnogi članovi Pokreta otpora i Pozitivne vojne skupine vode porijeklo s Andromede. Sa strane tame, Rothschildi potječu s Oriona. Rockefeller/Bush/Iluminazi frakcija potječe od negativne frakcije drakonske rase. Islamska država i Blackwater/Xe/Academi plaćenici imaju reptilsko porijeklo. Jezuiti i familije Crnog plemstva potječu iz negativne andromedanske frakcije.

Opći plan Snaga svjetlosti za oslobađanje našeg Sunčevog sustava i grubi nacrt pozicija njihovih flota poznat je već desetljećima:

http://www.luisprada.com/Protected/Galactic_Federation_Fleets.htm

Svi brodovi Snaga svjetlosti unutar našeg Sunčevog sustava skriveni su uz pomoć tahjonske membrane kako bi se izbjeglo uočavanje s površine planete. Mnogi od tih brodova slijede sličnu orbitu kao asteroidi glavnog pojasa i objekti u Kuiperovom pojasu i većina njihovih tahjonskih membrana projicira spektralni potpis običnog kondrita (za brodove u asteroidnom pojasu) i spektralni potpis smrznutog metana (za brodove u Kuiperovom pojasu). Zbog toga ih astronomi na površini Zemlje miješaju s običnim asteroidima ili objektima u Kuiperovom pojasu.

Ti brodovi nisu onakvi kakvim ih mi zamišljamo, oni su multidimenzionalni biosateliti, organska interakcija svjesnosti i inteligentne Svjetlosne materije.

Manji brodovi pripadaju Ashtar komandi, Jupiter komandi i flotama s Plejada, Sirijusa, Andromede, Arkturusa i Pokreta otpora. Veći sferični biosateliti pripadaju Centralnoj civilizaciji.

Centralna civilizacija je drevna rasa, koja se razvila u blizini Galaktičkog centralnog sunca, i prva je rasa u Galaksiji koja je dostigla spiritualnu zrelost prije mnogo milijuna godina. U nekim krugovima, ova rasa je poznata kao Wingmakers:

http://soulconnection.net/glossary_in_depth/central_race.html

Ponekad su se manifestirali kroz ljudsku povijest kao fizička anđeoska bića s krilima.

Jedna od njihovih predstavnica, Iona, donijela je misterije Boginje na Zemlju u vrijeme Atlantide:

http://2012portal.blogspot.com/2013/10/make-this-viral-aion-portal-activation.html

Prije više milijuna godina, Centralna civilizacija otpočela je izgradnju interdimenzionalnih portala kroz čitavu Galaksiju i stvorila je galaktičku mrežu Svjetlosti. Dok je to radila, naišla je na mnoge rase u Galaksiji, pomažući im da dostignu isti nivo spiritualne zrelosti. Sve te suverene, spiritualno zrele rase osnovale su konfederativni savez koji je nazvan Galaktička konfederacija (NE Galaktička federacija). Kako naziv sugerira, to NIJE kolektivna centralizirana federacija, već slobodan, konstruktivni konfederativni savez suverenih, zrelih rasa. Ovdje možete pročitati o razlici između federacije i konfederacije:

http://www.diffen.com/difference/Confederation_vs_Federation

Postoji posebno odjeljenje Galaktičke konfederacije koje je nazvano Ashtar komanda. Svrha Ashtar komande je oslobađanje ove planete. Drugo važno odjeljenje nazvano je Jupiter komanda. Jupiter komanda je čuvar Ganimedovog portala i njena glavna svrha je spiritualno oslobođenje ovog Sunčevog sustava. Ona je glavna spiritualna snaga koja stoji iza Reda Zvijezde i iza familija koje pripadaju Plavom Zmaju.

Nakon 1996. godine, mnogim ljudima je um programiran protiv Ashtar komande. Od tada, većina medija (spiritističkih) je, također, programirana, njihova kanaliziranja su prekinuta, i sada, umjesto toga, primaju uglavnom lažne poruke iz arkonske eteričke/plazmičke mreže.

Ključ rješenja je željeti Svjetlost. Ako želite ostvariti kontakt sa Snagama svjetlosti, vi ćete ga i ostvariti. Ako je vaš izbor da se uvijek fokusirate na negativnost, strahujući da je sve samo još jedna prevara, vi ćete je pronaći. Zato mudro birajte na što ćete se fokusirati.

Budući da se sada nalazimo u Fazi proboja, svrha Saveza (druge riječi za savezničke Snage svjetlosti) jest da nastave sa finalnom ofenzivom kako bi kompletno oslobodili Sektor 3. Sektor 3 je tajni kodni naziv za Sunčev sustav.

Savezničke vanzemaljske snage su glavna snaga koja stoji iza BRICS/Istočnog saveza na površini ove planete.

Nakon završetka MOSS-a (Multidimensional Operations Solar System) i pratećih Sublunarnih operacija, uslijedit će Događaj.

To će biti završetak drevnog proročanstva koje je dio spiritualne tradicije Centralne civilizacije o vremenu kada će sva tama nestati iz Galaksije i kada će biti kompletirana Galaktička mreža Svjetlosti.

Puno informacija u vezi situacije u našem Sunčevom sustavu bit će objavljeno na mom blogu i ostalim izvorima informacija u bliskoj budućnosti kako se operacije za oslobađanje budu nastavile. Stoga je od vitalne važnosti da se educirate u vezi osnovnih činjenica o našem Sunčevom sustavu kako biste bolje razumjeli informacije koje će biti objavljene:

http://www.space.com/56-our-solar-system-facts-formation-and-discovery.html

Proboj je blizu!

Prijevod: Tina Luna (http://2012portal.blogspot.com/2015/03/the-alliance-fleet.html)

 

Ostalo od Cobre...