Tko je osoba poznata kao Cobra, i koja je njegova veza s "Događajem"?

Cobra do jedne mjere želi ostati anoniman, i u početku nismo znali da li je muško ili žensko, ali kada je počeo održavati konferencije diljem svijeta otkrili smo da je muško i da je njegova partnerica Isis žensko. Cobra je duša s Plejada. S Pokretom otpora (Light Resistance Movement, LRM) na ovoj planeti povezan je jako dugo vremena. Zajedno s njima radi na oslobođenju naše planete.

Informacije u ovom članku dolaze uglavnom iz dva intervjua s Cobrom. Prvi je napravio Stephen Cook za InLight radio 13. lipnja 2012. Drugi Alexandra Meadors 3. srpnja 2012. Alexandrina stranica je www.galacticconnection.com.

Pokret otpora je mala, ali vrlo moćna grupa, i danas se sastoji od oko 20 milijuna ljudi. Prije 10 godina bilo ih je oko 70 milijuna, ali su se u posljednjih 5-10 godina mnogi vratili kući, jer se situacija poboljšala i sada ih nije više toliko potrebno. Glavna skupina sastoji se od 300 osoba. Svi su fizička bića. Neki su utjelovljeni ovdje nakon života na drugim planetama, a većina ih je s drugih planeta.

Cobra i njegovi rođaci su bili pretrpjeli tragični napad, te su bili prisiljeni skrivati se. Sada je on pod snažnom zaštitom. Živi normalan ljudski život. Njegova odluka da sudjeluje u oslobođenju ove planete vrlo je stara.

LRM nikada ovdje neće dopustiti upotrebu nuklearnog oružja. 99% nuklearnog oružja na ovoj planeti je onesposobljeno, i Cobra je rekao u lipnju 2012 da je 99% siguran da je nuklearno oružje sada bez rizika. On ne može otkriti detalje sve dok Kabala nije uklonjena.
[U studenom 2012. u Laguna Beachu rekao je da je sada 0% rizik od nuklearnog rata]

Cobra kaže da je u tijeku je proces uzašašća kojim postajemo 5D ljudska bića zajedno s Gaiom, koja postaje 5D planeta, ali da će se to dogoditi postupno. No, život će se uskoro promijeniti, i to će biti takva promjena kakvu do sada nismo doživjeli.

Kad ga je Alexandra intervjuirala, spomenula je da se na početku 2012. godine činilo da su svjetloradnici došli do točke potpune iscrpljenosti. I samoj mi je bilo tako i slažem se s njom: "Bila sam tako zahvalna kada si započeo svoj blog i pojavio se na sceni niotkuda. Bio si neka vrsta ohrabrenja." Osobno, iako sam zahvalna za mnoge dobre kanalizirane tekstove, ipak je olakšanje čuti da netko govori kao da točno zna što se događa, i da ima istinite povlaštene informacije na temelju činjenica.

Cobra je barem 10 godina proveo pripremajući se za ovo vrijeme. Objasnio je da je činjenica da je počeo pisati blog vrlo dobar znak, jer to ne bi učinio prije nego bi bio sasvim siguran da će Svjetlo pobijediti. Pokret otpora ga je zatražio da započne blog i za razlog je navedeno "da je došlo vrijeme da Snage Svjetla pobijede, i da započne ovaj blog i obavijesti stanovništvo, tako da svatko bude spreman." A to je jako dobar znak.

Cobra nam je rekao da je najopasnije vrijeme na našoj planeti bilo između 1996. i 2003. U tom trenutku nije uopće znao što će se dogoditi na planeti, jer je stanje bilo jako loše. Napomenuo je da u Iraku postoji stargate, veliki prirodni portal, i to je razlog zašto Rockefeller frakcija Kabale želi kontrolirati taj dio svijeta. Rekao je da su mnogi pozitivni portali uništeni u posljednjem ratu u toj zemlji. U lipnju 2012 je rekao da Kabala još uvijek poprilično kontrolira masovne medije, i da je to očito bilo kome tko razmišlja svojom glavom. Moj mi izvor kaže da uobičajene vijesti sadrže samo 6% od istine o tome što se događa u našem svijetu.

Pokret otpora je imao plan da zbaci mrežu Iluminata otkako su osnovali svoju skupinu i počeli svoj rad 1975. U izvornom planu pokreta Pozitivna vojna skupina trebala je svrgnuti Iluminate pod vodstvom LRM. No, zbog buđenja čovječanstva nakon 9/11 izvorni je plan revidiran.

Sada nitko ne preuzima planetu. LRM je već imao iskustvo s tom vrstom bića na planeti pod imenom Planet X, gdje su također izveli uhićenje Kabale 1999. godine.

Plejadanska svemirska postaja

Sljedeće informacije su iz dva članka sa Cobrinog bloga.

Glavni cilj LRM izvorno bio je svrgnuti vladavinu Iluminata i čovječanstvu dati naprednu tehnologiju. PC imamo svi, a razvijeni su uz pomoć LRM. Cobra je osobno gledao rad na razvoju računala 1977.

LRM je imao kontakt s pozitivnom civilizacijom Agarthe koja tisućljećima postoji u podzemnim špiljama. Od 1977. u kontaktu su s pozitivnim Andromeđanima. Cobra je također u podzemnom hangaru vidio elegantnu srebrnu andromedansku letjelicu u obliku cigare. U ranim 1990-im utjecali su na to da se internet proširi iz vojne ARPANET u javnu domenu.

Godine 1996. Illuminati i vanzemaljske mračne sile pokrenuli su ofenzivu da uniše LRM, i vođene su teške fizičke bitke u podzemnim sustavima tunela i špilja koje su gotovo uništile organizaciju.

Plejadanci su se uključili 1999. godinie. Mnogi borci Pokreta otpora ušli su u sustave podzemnih tunela na Zemlji da se pridruže organizaciji u svojoj borbi. Dvije grupe spojile su se u jednu i sada se zovu Light Resistance Movement.

Njihova zajednička snaga preokrenula je tijek događaja, i sada su mračne sile bile u povlačenju. U 2000-2001 Iluminati su izgubili svoje baze na Marsu i Mjesecu i drugdje u Sunčevom sustavu. U istom tom razdoblju uz pomoć Plejadanaca i drugih snaga Galaktičke konfederacije sve preostale gmazovske i drakonske snage izbrisane su iz Sunčevog sustava. Ta skupina mračnih u panici je tada organizirala 9/11 kako bi sačuvala svoje posljednje uporište - planetu Zemlju.

9/11 nije ispao kako je Kabala planirala. Umjesto toga, potakao je buđenje i pomogao mnogim ljudima shvatiti što se stvarno događa iza propagande masovnih medija.

Ova nova svijest olakšala je LRM da poboljšaju svoj plan za svrgavanje Iluminatima. Oni su do 2003. godine uspjeli očistiti sve duboke podzemne baze, a preostali su samo najgornji dijelovi tih baza.

Od tada LRM je infiltrirao 300 svojih operativaca unutar iluminatske mreže. Većina od njih su na najvišim pozicijama u vojnim i obavještajnim agencijama. Ti operativci su prikriveni i Iluminati nemaju pojma tko ili gdje su oni.

I za kraj, hvala Bogu za Cobru. Odjednom sve ima više smisla i osjećam se sigurnije, a budućnost se čini svjetlija. Jako se radujem susretu s njim u Los Angelesu za 12 dana.

Zahvaljujemo Stephenu Cooku, Alexandri Meadors i Cobri na ovim informacijama.

Therese Zumi Sumner. 11. rujna 2012

Ostalo od Cobre...