Uputstvo za lidere zajednice

http://www.svjetloradnici.com/2015/03/12/uputstvo-za-lidere-zajednice/

Dragi lideri zajednice,

Dobili ste ovo uputstvo kako biste razumjeli što se sada događa u vezi zatvaranja bankarskog sustava. Nadamo se da ćete uspjeti održati spokoj i mir u vašoj zajednici tijekom ovog kratkog perioda promjene. Također ćemo vas potaknuti da podržite osobe na odgovornim položajima u očuvanju kontinuiteta u vezi vitalnih potreba vaše lokalne zajednice.

Nadamo se da opskrba hranom, vodom, električnom energijom, internetom, gorivom, transportom i telefonskim uslugama neće biti prekinuta tijekom promjene bankarskog sustava. Štoviše, ovo uputstvo za lidere zajednice je osmišljeno tako da vam pomogne da shvatite što se u ovom trenutku događa u cijelom svijetu. Osoba ili osobe koje vam uručuju ovo uputstvo dio su svjetske mreže koja je posvećena miroljubivoj tranziciji u transparentan financijski sistem za naše bankarske sustave u cijelom svijetu.
Koga predstavljamo i tko stoji iza ovog procesa?

Našu grupu sačinjavaju inteligentni, svjesni pojedinci iz svih segmenata društva i posvećeni smo nenasilnoj promjeni. Ključni pojedinci iz svjetskih tajnih službi i vojske upoznali su nas s onim što se događa. Članovi visokog ranga iz svjetske političke infrastrukture također podržavaju ove zakonite promjene. Ovi iskreni patrioti u CIA, NSA, FBI, vojsci, šerifskoj i policijskoj službi imaju kolege iz cijelog svijeta koji su uključeni u simultanu čistku financijskih kriminalaca.

Da sumiramo, postoje velike međunarodne multijurisdikcijske radne grupe koje su otkrile korupciju velikih razmjera u financijskoj i političkoj areni i sada poduzimaju zakonske akcije da okončaju ovo kriminalno ponašanje. Izvjesni lideri regionalnih i nacionalnih agencija za provođenje zakona i policijskih službi također su svjesni onoga što se sada događa. Također očekujemo da će u gradovima biti raspoređeno vojno prisustvo radi očuvanja mira. Očekujemo emisije preko mreža za izvanredni prijenos kako bi se vrlo brzo objasnila situacija, ako već nisu počele u vrijeme kada budete primili ovaj dokument.

Što se događa i zašto su banke zatvorene?

Ono što se u ovom trenutku događa je neophodno financijsko resetiranje globalnog centralnog bankarskog sustava. Na žalost, to zahtijeva zatvaranje svakog računala povezanog sa centralnim bankama. To će cijelu planetu ostaviti bez pristupa gotovini, bankomatima, kreditnim karticama ili burzama.

Nijedna valuta neće biti na raspolaganju osim one koja se već nalazi u opticaju za maksimalni mogući period od 2 tjedna. Namjera i planovi ovih nadležnih zakonitih agencija je najbolji mogući scenario da banke budu zatvorene od 3 do 5 dana. Međutim, s toliko mnogo varijabila u igri, u ovom trenutku je nepoznato koliko će vremena biti potrebno da se realizira promjena. Jasno je da nedostatak novca među svjetskom populacijom može stvoriti poteškoće na raznim lokacijama, budući da može nastati panika zbog nemogućnosti da se pristupi novcu preko uobičajenih kanala.

Vaša vitalna uloga u ovom procesu

Na ovom mjestu je naš kontakt s vama i vašim liderstvom vitalan za očuvanje otvorene, iskrene i transparentne mreže komunikacije s osobama u vašoj zajednici i ostalim liderima zajednice koji možda neće znati što se događa ili neće biti u mogućnosti da na vrijeme prime ovo uputstvo. Jedna od najvažnijih akcija koju ćemo vas zamoliti da uradite jest da pratite lokalne policijske snage koje nisu svjesne ovog događaja i onoga što se događa. Mogu primijetiti konfuziju kod ljudi i pogrešno protumačiti ovu prirodnu reakciju kao neprijateljsku ili potencijalno nasilnu. Zamolit ćemo vas da iznad svega ove snage ostanu proaktivno oprezne i da se suzdrže od nasilja.

Važne sugestije za očuvanje mira za harmoničnu promjenu

Zahtijevamo da trgovine hranom, vodovod i lokalne grupe budu potaknute da počnu služiti stanovništvu ako ova zatvaranja banaka dovedu do predugog prekida u sljedećem: transport, hrana, voda, električna mreža, antene za mobilne telefone, internet, televizija, hitne službe, bolnice i bilo koja druga vitalna mreža koja bi mogla biti ugrožena.

Kako smo saznali da se to događa sada?

Naša grupa je kontaktirana i zamoljena da djeluje kao informacijska mreža i infrastruktura koja će vas podržati u vašim postavljenim zadacima kakvi god oni bili. Ako ste gradonačelnik ili upravitelj vodovoda ili imate lokalnu vezu s elektroprivredom, nadamo se da ćete se pobrinuti da vaše dužnosti i usluge ostanu neprekinute tijekom perioda kada su banke zatvorene. Dalje, zahtijevamo da osigurate sredstva da te potrepštine stignu do onih kojima su neophodne preko vaše lokalne infrastrukture, kao što su narodne kuhinje u okviru škola, ili distribucija vode onima kojima je neophodna. Zahtijevamo da bolnice i hitne službe dobiju prioritet i podršku kako bi se zaštitili stari i nemoćni.

Zašto se ovo događa?

Na žalost, dugi niz godina se odvijala kriminalna malverzacija unutar svjetskih bankarskih sustava, uključujući Federalne rezerve. Ti nadležni pojedinci su korumpirali mnoge aspekte svjetske političke infrastrukture, a pohlepa i požuda su osujetili demokratski proces i izazvali veliku štetu svjetskim ekosustavima i društvenim i nacionalnim odnosima.

Dokaz će biti predstavljen javnosti

Postoji dokaz koji ukazuje na sistem financijske prevare i korupcije koji je doveo do institucionalizirane krađe triliona teškom mukom zarađenog novca u svijetu. Tome je sada došao kraj zato što su sada predstavljeni dokazi i otpočelo je podizanje optužnica, kao i uhićenja odgovornih. Pojedinci uključeni u ovu zavjeru su veoma moćni i politički povezani kriminalci. Neprestano su bili upozoravani da poštuju zakone svojih zemalja, ali su neki od njih to odbili.

Vrijeme je za djelovanje

Ovo odbijanje poštivanja zakona sada je primoralo zatvaranje centralnih banaka, što utječe na čitave svjetske bankarske sustave. Ova radikalna akcija je neophodna za sprovođenje zakona i sada se primjenjuje koordiniranom akcijom policijskih snaga u cijelom svijetu. Razlog zbog čega to nije učinjeno upozoravanjem stanovništva unaprijed, jest taj što nadležni kriminalci kontroliraju svjetske medije i u cijelom svijetu su uspostavili cenzuru. Policajac ne govori kriminalcu da će biti uhićen, inače bi ovaj pobjegao.

Moćni lideri će pasti

Ova operacija bankarskog utjerivanja dugova obuhvatila je i neke veoma moćne javne ličnosti, što će, nakon što se prašina slegne, vjerojatno šokirati mnoge ljude. Ovo nije vojni udar ili bilo što negativno. U stvari, smatramo da će ovo omogućiti pošteniji sistem vladavine, koji će steći svjetsku podršku kada javnosti bude otkrivena istina u tjednima koji slijede.

Prihvaćamo vaše pravo da dovedete u sumnju istinitost ovog uputstva

Shvaćamo da možda nećete biti svjesni ili da se nećete složiti s informacijama koje su ovdje predstavljene, ali ćemo vas zamoliti da primite k znanju da je ovo uputstvo napisano 29. rujna 2013. To bi vam trebalo poslužiti kao dokaz da je ono što se sada događa bilo poznato nama koji smo unaprijed napisali ovaj dokument. Dalje, želimo ponoviti da ovo nije vojni udar i da nema razloga za paniku i strah. Bilo da nam vjerujete ili ne u vezi prirode ovog svjetskog događaja, zamolit ćemo vas da date sve od sebe da olakšate očuvanje mira u vašoj zajednici što je efikasnije moguće.

U zaključku

Zamolit ćemo vas da budete otvorenog uma u vezi ovog dokumenta i da znate da vas podržavamo na vašem odgovornom položaju i vlasti kao lidera vaše zajednice. Molimo vas da znate da je namera da ova tranzicija traje u kratkom periodu. Zamolit ćemo vas da razmišljate lokalno i da ne čekate državne instrukcije zato što će pojedini kanali komunikacije možda biti u prekidu.

Molimo vas da proučite ovaj dokument i ako je moguće da iskreno razgovarate s osobama koje su vam skrenule pažnju na ovaj dokument, one mogu imati neka vrlo dobra saznanja koja će pojasniti ono što se događa i podijelit će ideje koje vama i vašoj zajednici mogu biti od koristi.

Također imamo i web stranicu (www.prepareforchange.net) gde možete pristupiti linkovima za članke i dokaze za to da je ono što govorimo već neko duže vrijeme u postupku. Potaknut ćemo vas da se putem ovih linkova upoznate sa situacijom. Ako internet veza ostane otvorena tijekom perioda kada su banke zatvorene, ti linkovi će vam pomoći da više razumijete. Ako je internet u prekidu, zamolit ćemo vas da komunicirate s osobom koja vam je predala ovaj dokument.

S poštovanjem

Prepare For Change tim

www.prepareforchange.net

Ostalo od Cobre...