Razvoj Agartha mreže

Cobra, 7. siječnja 2015.

Na Zapadu, Agartha mreža je integrirana s Pokretom otpora prije više od deset godina. Na Istoku, ona je sve do sada ostala kao zasebna cjelina, iz sigurnosnih razloga.

Istočna (azijska) Agartha mreža nastala je prije 25.000 godina, kada su mnogi besmrtni (Xian) napustili površinu planete:

http://en.wikipedia.org/wiki/Xian_%28Taoism%29

I stvorili su podzemno kraljevstvo svjetla u svojem spiljskom raju:

http://en.wikipedia.org/wiki/Grotto-heavens

Napravio sam ovu fotografiju u jednoj takvoj spilji nedavno negdje u Aziji:

Istočna Agartha mreža izvor je taoističke alkemije i učenja o besmrtnosti:

http://www.all-dao.com/immortality-achievements.html

Do prije nekoliko stoljeća, mnogi taoistički samostani imali su pristup podzemnoj Agartha mreži kroz spilje ili tunele blizu ili ispod samostana.

Neke Dragon grupe još uvijek čuvaju te ulaze i portale.

Istočna Agartha mreža vrlo je posebna podzemna kultura o kojoj nije mnogo napisano:

http://agarthanalliance.blogspot.com/2014/11/bilocation-above-gobi-desert-and.html

Oni povremeno uspostavljaju kontakt s površinskim stanovništvom, o čemu možete pročitati u ovoj vrlo zanimljivoj knjizi:

https://jobsfactory.selz.com/item/54858d02b7987213e8a8ca6e

Prošle godine u studenom, kako smo se počeli približavati aktivaciji IS:IS portala u prosincu, pokrenut je važan proces integracije između Pokreta otpora i Istočne Agartha mreže. Mnogi protokoli su razmijenjeni i pokrenut je temeljit proces čišćenja, jer je podzemni sloj do 30 metara ispod površine u Aziji bio donekle još uvijek skrovište za s Kabalom povezane pojedinace i njihove kriminalne organizacije, slično kao što su podzemni tuneli ne previše duboko ispod Napulja u Italiji još uvijek skrovište za mafiju.

Tijekom i nakon aktivacije IS:IS portala, uspostavljen je kontakt na visokoj razini između Pokreta otpora, Istočne Agartha mreže i Andske Agartha mreže. U ovom trenutku ne mogu o tome više otkriti.

Prilikom aktivacije IS:IS portala, kozmička Božica s imenom Dou Mu napustila je svoj matični zvjezdani sustav, teleportirana je u Istočnu Agartha mrežu, a zatim je stigla na površinu planete. Sada živi u svojem fizičkom svjetlosnom tijelu na vrlo snažnoj vortex točki na površini negdje u Aziji, kanalizira kozmičke arhetipove Božice Nut (nebo), Maat (pravda) i Hathor (ljubav) za planetu, a čuvaju je pripadnici određene Dragon grupe:

https://journeyingtothegoddess.wordpress.com/2012/04/13/goddess-tou-mou/

To je vrlo značajan napredak, jer je inicirao fazu proboja za planetarno oslobađenje i početak raspada vela. Ovo je prvi put u mnogo tisućljeća da kozmički izvanzemaljski entitet svjetlosti živi na površini ove planete.

Dou Mu je božica koja je aktivirala Halaf / Hassuna-Samarra vrtlog prije 7000 godina. Sada se vratila na planetu liječiti taj vrtlog, s obzirom da su militanti Islamske države pokušali uništiti ženski princip u tom području:

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-30573385

Prisutnost Dou Mu već ima pozitivne učinke, jer nakon što je IS:IS portal aktiviran, visoki državni dužnosnici počinju odbijati koristiti ime Isis za Islamsku državu:

http://edition.cnn.com/2014/12/18/politics/pentagon-now-calls-isis-daesh/index.html?iref=obinsite

Tajvan je jedno od glavnih mjesta s jakom Dragon prisutnošću i dubokom povezanošću s Istočnom Agartha mrežom.

Prva Brakthrough (proboj) konferencija će se stoga održati u Tajvanu, 24. i 25. siječnja i svi ste više nego dobrodošli da nam se pridružite:

http://portal2012.org/Taiwan.html

Proboj je blizu!

Ostalo od Cobre...